Το εστιατόριο

Όταν δυσκολευτήκαμε να περιγράψουμε το εστιατόριό μας, απευθυνθήκαμε στους αγαπητούς μας πελάτες , για να το χαρακτηρίσουν με 3-4 λέξεις. 

Το αποτέλεσμα ηταν .. ξύλο-πέτρα-θέα-καλό φαγητό. Αυτή ειναι και η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσαμε να δώσουμε και εμείς.!

Το γαστριμαργικό αποτέλεσμα μετα την επίσκεψη στο εστιατόριό μας το φροντίζει ο μάγειράς μας , με τις ντόπιες συνταγές και τις σούβλες απο ζυγούρι,κεμπάπ,κοκορέτσι,αρνάκι,κατσικάκι,κοτόπουλο και πολλές άλλες νόστιμες συνταγές  και κυνήγια, που επιμελείται με ζήλο.

Τα λευκά,ροζε και κόκκινα κρασιά που διαθέτει η κάβα μας ειναι κυρίως απο τις περιοχές του Τυρνάβου, της Ραψάνης και της Πιερίας.

Μην διστάσετε να ζητήσετε κάποιο ιδιαίτερο πιάτο που σας αρέσει, γιατι εμείς δεν θα διστάσουμε να κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα..

 

 

 
Ελάτε να γνωρίσετε τις ομορφιές του παραδοσιακού οικισμού μας

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διακοπών στις πλαγιές του κάτω Ολύμπου σε υψόμετρο 500 σ' ένα άνετο κατάλυμα, το οποίο αποτελεί εξαιρετική βάση για να γνωρίσετε τον Παλαιό Παντελεήμονα και τις γύρω περιοχές, καθώς επίσης να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν ενέργεια και αξέχαστες εικόνες

Λίστα ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε πάντα ενήμεροι για τις εποχιακές προσφορές μας!

Login-iconLogin
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης